ah mos. u ok boh??Originally posted by Mospeada:so ah turbo, ah lau and ah gui will take turn to jian le zai sha, sha le zai jian, reng hou fang bing chu, zai na chu lai , jian le zai sha, sha le zai jian
i am perfectly fineOriginally posted by hondapons:ah mos. u ok boh??
i think ah mos jealous he's not part of that group..Originally posted by hondapons:ah mos. u ok boh??
he can always be the directorOriginally posted by bluejuice:i think ah mos jealous he's not part of that group..
harlow, this is ah meltz's line lehOriginally posted by Mospeada:so ah turbo, ah lau and ah gui will take turn to jian le zai sha, sha le zai jian, reng hou fang bing chu, zai na chu lai , jian le zai sha, sha le zai jian
oops..Originally posted by Ah Cek:harlow, this is ah meltz's line leh
ah mos teach me oneOriginally posted by Ah Cek:harlow, this is ah meltz's line leh
ah meltz gugu, mi rock troll, mi good boi boiOriginally posted by Mospeada:oops..
forgot to switch account
LOL.Originally posted by Mospeada:oops..
forgot to switch account
LMAO.Originally posted by Ah Cek:ah meltz gugu, mi rock troll, mi good boi boi
oops forgot to switch acct to. !@#$%^&*
Originally posted by Ah Cek:ah meltz gugu, mi sec 2 only, mi good boi boi
walk sadly out of sgf...
knn, forgot to switch acct again
hi meltz jie.Originally posted by meltz:UOC so many clone .. lucky i orginal
mai ke ke, si mossieOriginally posted by meltz:UOC so many clone .. lucky i orginal
dun expose me leh...later ah pons heart borkenOriginally posted by Ah Cek:mai ke ke, si mossie
Sh|t.. Forget to switch acc..Originally posted by Ah Cek:mai ke ke, si mossie
si ah pwn..... mai luan luan lai leh...Originally posted by Mospeada:dun expose me leh...later ah pons heart borken
dun keep calling me lehOriginally posted by hondapons:si ah pwn..... mai luan luan lai leh...
Originally posted by SBS3625D:/me fondles ah lau to up ratings.