hmm.. u never add the actions in ar..Originally posted by duotiga83:/me make noise![]()
dum dee dum dee....lalalalallalalalala.....dum dee dumdee...lalalalallaa....![]()
hmm.. imine too long.. hehe..Originally posted by Parka:let's do the parka chant.
parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka parka
should be.. mi busy too...Originally posted by the Bear:uhh.. maybe people are busy? work and all that?
ya lor.. mi busy mah. hehe..Originally posted by thhong22:i'm here leh...... tot u r the one MIA![]()
ya lor hor.. u also like MIA liao..Originally posted by xian89:Yap... seems like I haven't make my appearance in LASH for a long time here
LASH's bodyguard cum driver is back.....
i oso busy mah.... work so tired liao.... don online tat long oso..... n not everyday oso liaoOriginally posted by cHeR|sH^LoVe:ya lor.. mi busy mah. hehe..