Dun say u arh... So long nv post here... Nv help mi manage my SCP...Originally posted by sgboy2004:Croco must work hard hard for ah shan_cai jie
Ahahaha... Hope so lah... By next mth loh...Originally posted by laurence82:whoopee...wow as predicted....
Soon will be 15th
Originally posted by shan_cai:Ahahaha... Hope so lah... By next mth loh...
I tink if croco dun work hard dis mth, i'll sack him n haf u bk as my mod le...![]()
![]()
![]()
where mi where mi????Originally posted by laurence82:If croco no do work..i recommend the following loyal sarporters
Innohippo
Troy347
sgpork
xian89
*pat pat croco*
Pss, do ur work or u will kena sacked..or worse, pay dock.
so long no see uOriginally posted by Imperfect:congrats...
Xie Xie Ni Wor~!Originally posted by 798:GongXi! Ke Xi Ke He!![]()
Dun sad lah.. U stil got 1 more mth 2 prove ur capability!Originally posted by sgboy2004:
added liaoOriginally posted by BaByBoY:so long no see u
where u`ve been>???
Ur oso one of them mah...Originally posted by laurence82:If croco no do work..i recommend the following loyal sarporters
Innohippo
Troy347
sgpork
xian89
babyboy
*pat pat croco*
Pss, do ur work or u will kena sacked..or worse, pay dock.
Dun worry... U oso loyal SARPORTER!!!Originally posted by BaByBoY:where mi where mi????
Huh? How come liddat de... How can say change jiu change ne...Originally posted by thhong22:now not 16th liao leh... it changes
i oso donno y leh....... y change n change one?Originally posted by shan_cai:Huh? How come liddat de... How can say change jiu change ne...
Now sadly itz on e 18th spot...![]()
![]()
![]()